webshop__0000_natuurrund frikandel_0

Bananen-pecan-bread pudding.

Ingredienten:
2 eetlepels boter
Banana-pecan-bread pudding
4 croissants (liefst van een dag oud)
2 bananen in dunne plakjes
50 gram pecannoten
600 ml slagroom
150 gram suiker
1⁄2 theelepel zout
1⁄2 kaneel
6 eidooiers

Benodigdheden:
Skillet (giet ijzeren pan)
Bbq voor indirect grillen

Bereiding:
1. Vet de rand en de bodem van de skillet goed in met boter.
2. Scheur de croissants in kleine stukes en vul de skillet er mee.
3. Snijd de bananen in plakjes en verdeel de banaan en de pecannoten over de croissants en stop ze ertussen.
4. Meng de slagroom met de suiker, zout, kaneel en de eidooiers en roer goed
door elkaar.
5. Giet het roommengsel over de gevulde skillet en druk de croissants goed aan. Zorg
dat het roommengsel goed word opgenomen en de croissants
7. Bereid ondertussen de bbq voor op indirect grillen en verhit deze tot een
temperatuur van 200 graden.
8. Zet de skillet in de bbq en sluit de deksel.
9. Gaar de broodpudding tot deze stevig aanvoelt en een prikker die je er in steekt er
droog weer uit komt. (Net als bij het bakken van een cake)
10. Verdeel de broodpudding over de borden en serveer met een bol ijs naar keuze.

Korting, acties en workshop informatie

De Crole Nieuwsbrief