9d50e41b-9840-4123-af00-b80ad8754d28

Brioche rundburger met oude kaas, rode ui, en Coeur de boeuf tomaat.

Ingrediënten:
1 kg rundvlees
1 brioche broodje p.p.
5 stuks rode ui
Plakken oude kaas
2 stuks coeur de boeuf tomaten
Boter, soja saus

Voorbereiding:
1: Zet alle ingrediënten klaar.
2: Snijd het rundvlees grof en draai deze door de gehaktmolen, breng op smaak met iets soja saus en maak platte burgers die van hetzelfde gewicht zijn. Bewaar deze in de koeling.
3: Maak de rode ui schoon en snijd deze in fijne ringen (eventueel op het snijmachine). Laat de rode ui langzaam warm worden en bakken in een skillet. Laat het zachtjes karameliseren en bewaar hierna op de werkbank.
4: Maak de oude kaas gereed zodat deze mooi passend op de burger kan.
5: Snijd de tomaten in dunne plakken en bewaar deze in de koeling.

Aan de slag:
1: Smelt de boter in een een klein pannetje. Snijd de broodjes doormidden en dompel de gesneden kanten in de gesmolten boter.
2: Gril de burgers boven direct vuur gaar naar een kerntemperatuur van 70 graden.
3: Bak de broodjes op het rooster goudbruin.
4: Tijd om de burger in elkaar te zetten; beginnen bij de onderkant van het broodje, daarop leg je de burger samen met wat rode ui, oude kaas en een plakje Coeur de boeuf tomaat. Maak de hamburger af door de bovenkant van het broodje erop te leggen.

Eet smakelijk!

Korting, acties en workshop informatie

De Crole Nieuwsbrief