Smached burgers met uien ring
Ingrediƫnten
- Gehakt
 - Hamburger broodjes
 - Witte uien
 - Spek
 - BBQ saus naar keuze
 - Rub naar keuze
 
Bereiding
- Steek de Quoco (of BBQ) aan en zorg dat deze goed warm/heet is.
 - Breng je gehakt op smaak met je favoriete rub of met peper en zout. (je
kan de rub ook later over de burger strooien) - Verdeel het gehakt in de gewenste portionering en maak er gehaktballen
van. - Zet het gehakt in de koelkast.
 - Verwijder de schil van ui en snij deze in dikke plakken.
 - Maak de ringen los van elkaar en omwikkel iedere ring van spek.
 - Snij nu de burger broodjes open en toast de binnenkant op de Quoco.
(pas op dat het brood niet verbrand) - Bak na de broodjes de uienringen tot de spek krokant is.
 - Haal de uienringen van de plaat als de spek krokant is.
 - Leg nu de hamburgers (gehaktballen) op de plaat.
 - Druk de ballen met een spatel of een pan plat op de plaat.
 - Bak de burgers tot de onderkant krokant is, als deze krokant is draai je de
burger voorzichtig om. - Bak de hamburger tot deze gaar is.
 - Maak nu je broodje af door het brood in te smeren met BBQ saus, leg
daar de burger op en vervolgens de uienring.