Ingrediënten:

Garnering:

Aan de slag:
Maak de knoflook tenen Schoon en hak deze fijn.
Schil de verse gember en hak deze zo fijn mogelijk of gebruik hiervoor een rasp.
Doe twee derde van de gember samen met de rest van de ingrediënten in een grote kom en roer
alles goed door elkaar. Hou de ingrediënten voor de garnering apart.
Leg de lamskoteletten in het mengsel en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn met de marinade.
Zet het afgedekt in de koelkast en laat marineren.
Voor de garnering, maak de rode peper schoon, steeltje eraf en zaadlijsten eruit. Snijd in halve
ringen.

Maak de lente-ui schoon en snij deze in mooie ringen.
Maak de BBQ klaar om te kunnen grillen op een temperatuur van 200°C graden. Leg er bij
voorkeur een gietijzeren rooster in zodat deze mee op kan warmen. Heb je geen gietijzeren
rooster dan grillen we op het gewone rooster.

Gril de lamskoteletten met marinade en al in circa 3 minuten per zijde. (Afhankelijk van de dikte),
tot ze een kerntemperatuur hebben bereikt van 55°C graden. Serveer de lamskoteletten op een
mooie schaal of grote plank en garneer ze met de overgebleven verse gember, de rode ui en
lente-ui.
Eet smakelijk!